En eftermiddag i studion

Jag hoppar direkt in i den fortsatta beskrivningen av min vardag i detta inlägg, så om du känner dig förvirrad när du läser denna post får jag helt enkelt rekommendera att du klickar dig bakåt några inlägg för att få lite ordning på det hela.

5249580870_b64a07d62a_b (1)

När jag kommer hem från min dagliga långlunch har klockan allt som oftast redan slagit fyra, och då är det bara att byta om till arbetskläder igen, och sedan gå ner och börja välla. Nu jobbar jag stenhårt i två timmar till, och under just dessa timmar brukar jag verkligen kunna få riktigt mycket bra jobb uträttat. Jag har under dagens första arbetstimmar oftast kommit igång ganska ordentligt, och börjat få bukt med vad det är som ska uträttas under dagen, och sedan både hunnit samla tankarna och inhämta energi under lunchen. Så nu är jag verkligen glödhet! Jag kastar mig ner och börjar slita, och den här gången har ju ugnen förstås stått på hela tiden, så temperaturen är redan perfekt för vällning.

De här timmarna sliter jag så att både svetten och blodet rinner. Ofta blir jag så inne i mitt arbete att jag inte ens stannar upp en enda sekund, och jag hinner definitivt inte sätta mig ner och vila en enda minut. Det är verkligen det här jag brinner för, blir jag alltid lika påmind om under just dessa intensiva och heta arbetstimmar. Jag står och kämpar där tills jag hör min partners röst ropa ner till mig från dörren, och då betyder det att klockan är strax efter sex och att det är dags för ytterligare en paus.

Den här stunden är verkligen ljuvlig – känslan av att ha jobbat hårt i flera timmar och sedan få träffa den man älskar allra mest i hela världen för att koppla av en stund tillsammans!