Om mig

Hej och välkommen till min alldeles egen blogg! Jag är verkligen så glad att du har letat dig fram till just mitt speciella lilla krypin här på webben, och jag hoppas att du har kommit för stanna, och förhoppningsvis återvända många fler gånger framöver.

I det här inlägget tänkte jag passa på att berätta lite mer om mig som driver monikama. Och nu kanske du kommer bli besviken, men jag tänker faktiskt inte berätta vad jag heter! För monikama är som du säkert redan känner till vid det här laget mitt konstnärsnamn, och jag driver det här projektet som en konstnär – inte som en person. Ja, det låter kanske lite konstigt, men så är det med den saken, så det är bara att acceptera.

Jag jobbar som du säkert också redan känner till som smed, och jag jobbar uteslutande med vällning. Jag arbetar inte som smed traditionellt längre, även om jag har gjort det i många år, utan nu är det konsten som står i fokus på heltid. På den här bloggen kommer du få läsa om mina olika konstprojekt, skulpturer, beställare, utställningar och förstås smått och gott ur min vardag. För även om jag inte tänker berätta vad jag heter, hur gammal jag är eller ens vilket kön jag har, så finns det mycket jag kan säga ändå. Och vem vet, kanske är det just du som lyckas sätta ihop pusselbitarna och lista ut vem jag är egentligen?

Se den här bloggen som ett levande konstverk, helt enkelt! Välkommen!