Vad jag gör på fritiden

Utöver att konstant jobba med det jag älskar  mest så har jag faktiskt ett liv utanför också. Jag är inte alltid en hårt slitande smed. SÅ! Vad gr jag när jag inte jobbar då? Jag har egentligen några favoriter.

  • Jag kollar mycket på film. Och då är det främst netflix som gäller.
  • Jag är ofta ute med min hund och då promenerar vi främst ute i skogarna.
  • Fiske är något som ligger väldigt nära hjärtat.
  • Keno spelas det ofta. Ibland på TV men främst via www.keno-resultat.com
  • Jag gillar att fixa och dona på huset, måla, laga, pilla och trixa.
  • Har precis installerat ett nytt ljudsystem så musik lyssnas det på för fulla muggar.

 

Vad gör ni när ni har tråkigt? Finns det någon ni kan rekommendera? Vanligtvis så brukar jag egentligen njuta allra mest av att ta det lugnt. Ibland behövs det inte så mycket stök utan att chilla är det absolut bästa som man kan göra.

Tjingeling!